Kirjekuorien lisääminen ja tulostaminen MT-alustan avulla

Paina kirjekuorien kulmat ja sivut mahdollisimman litteiksi ennen niiden asettamista MT-alustalle.

image

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
    image
  2. Avaa paperin pysäytin. (HL-L6410DN/HL-L6415DN)
    image
  3. Avaa laitteen etuosassa oleva MT-alusta ja laske se varovasti alas.
    image
  4. Vedä MT-alustan tuki ulos.
    image
  5. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävän kirjekuoren leveyden mukaan.
    image
  6. Aseta kirjekuoret MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin.
    image
    image
    • Aseta kirjekuoret MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin. Varmista, että kirjekuoret ovat yläreunan merkkien alapuolella (1).
  7. Muuta tulostusasetuksiasi Tulosta-valintaikkunassa.
    Asetukset
    Kirjekuorivaihtoehdot

Paperikoko

Com-10

DL

C5

Monarch

Tulostusmateriaali

Kirjekuoret

Kuori, paksu

Kuori, ohut

8. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
  9. Kun olet valmis, sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), niin että se lukittuu paikoilleen.
    image

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Sulje paperinpysäytin ja takakansi.