Koti > Tulostus > Tulostusasetusten muuttaminen ohjauspaneelin avulla

Tulostusasetusten muuttaminen ohjauspaneelin avulla

Valitse tulostettava asiakirjatyyppi.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tuo [Tulostin]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. Tuo [Tulostinaset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Grafiikka]- tai [Teksti] -vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja valitse haluamasi vaihtoehto.
  4. Paina OK-painiketta.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Tulostin]>[Tulostusaset.].
  2. Paina [Teksti] tai [Grafiikka].
  3. Paina image-kuvaketta.