Koti > Vianetsintä > Palautustoiminnot > Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautustoiminnon avulla voit palauttaa laitteen tietyt asetukset alkuperäisiin tehdasasetuksiin.

Irrota laitteen johdot ennen kuin suoritat tehdasasetusten palautuksen.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Tehdasasetus]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Tehdasasetukset]. Paina OK-painiketta.
  2. Valitse [Tehdasasetus] painamalla image.
  3. Käynnistä laite uudelleen painamalla image-painiketta.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Tehdasasetukset].
  2. Tee jokin seuraavista:
    Valinta
    Kuvaus
    Paina Kyllä-painiketta 2 sekuntia

Käynnistä laite uudelleen. Laite aloittaa asetusten palauttamisen.

Paina Ei

Laite lopettaa toiminnon ilman uudelleenkäynnistystä.

image
    Jos poistut käynnistämättä laitetta uudelleen, asetuksia ei palauteta ja ne pysyvät ennallaan.