Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Laitteen verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia > En pysty määrittämään kaikkia langattoman verkon asetuksia

En pysty määrittämään kaikkia langattoman verkon asetuksia

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Katkaise langattoman reitittimen virta ja kytke se takaisin päälle. Kokeile sitten määrittää langattomat asetukset uudelleen. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Tutki ongelmaa WLAN-raportin avulla.

Syy Toimenpide Liitäntä
Suojausasetukset (SSID/verkkoavain) eivät ole oikein.
  • Vahvista suojausasetukset käyttämällä Langattoman verkon asetusten ohje -työkalua (Windows). Katso lisätietoja ja lataa apuohjelma laitemallisi Ladattavat tiedostot -sivulta osoitteessa support.brother.com.
  • Valitse ja vahvista, että käyttämäsi suojausasetukset ovat oikein.
    • Katso langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista, miten löydät oikeat suojausasetukset.
    • Oletusarvoisina suojausasetuksina voidaan käyttää valmistajan nimeä tai langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen mallinumeroa.
    • Pyydä lisätietoja tukiaseman/reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkon järjestelmänvalvojalta.
Langaton

Brother-laitteesi MAC-osoitetta ei sallita.

Varmista, että Brother-laitteen MAC-osoite on sallittu suodattimessa.

Voit tarkistaa MAC-osoitteen Brother-laitteen ohjauspaneelista.
Langaton
Langaton LAN-tukiasema/reititin on piilotustilassa (ei lähetä SSID-nimeä).
  • Anna oikea SSID tai verkkoavain manuaalisesti.
  • Tarkista langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa mainittu SSID tai verkkoavain sekä määritä sitten langattoman verkon asetukset uudelleen.
Langaton

Laitteesi yrittää yhdistää 5 GHz:n Wi-Fi-verkkoon. Nykyistä langattoman lähiverkon tukiasemassa/reitittimessä asetettua kanavaa ei tueta.

Vaihda langattoman lähiverkon tukiaseman/reitittimen kanava laitteen tukemaan kanavaan.

1. Vahvista laitteen tukemat kanavat. Siirry sivustoon support.brother.com/g/d/a5m6/, valitse laitteesi malli ja napsauta kohtaa Lataa, niin saat lisätietoja.
  2. Tarkista langattoman lähiverkon tukiaseman/reitittimen kanava-asetus. Varmista, että asetuksena on jokin laitteen tukemista kanavista eikä valittuna ole automaattinen asetus. Lisätietoja kanava-asetuksen muuttamisesta on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
  3. Yritä yhdistää laitteesi uudelleen Wi-Fi-verkkoon.
Langaton
Suojausasetukset (SSID/salasana) eivät ole oikein.
  • Vahvista SSID ja salasana.
    • Määritettäessä verkkoa manuaalisesti SSID ja salasana näytetään Brother-laitteen näytössä. Jos mobiililaitteesi tukee manuaalista määrittämistä, SSID ja salasana näytetään mobiililaitteen näytössä.
Wi-Fi Direct
Jos käytät Android™ 4.0 -järjestelmää.

Jos mobiililaitteesi katkaisee yhteyden (noin kuuden minuutin kuluttua Wi-Fi Directin käytön jälkeen), kokeile WPS:n määritystä kertapainallusmenetelmällä (suositeltu) ja määritä Brother-laite ryhmän omistajaksi.

Wi-Fi Direct

Brother-laite on sijoitettu liian kauas mobiililaitteestasi.

Siirrä Brother-laitteesi enintään 1 metrin päähän mobiililaitteesta, kun määrität Wi-Fi Direct -verkon asetuksia.

Wi-Fi Direct
Laitteen ja mobiililaitteen välissä on esteitä (esimerkiksi seinä tai huonekaluja).

Siirrä Brother-laite paikkaan, jossa on esteetön yhteys.

Wi-Fi Direct

Brother-laitteen tai mobiililaitteen lähellä on langaton tietokone, Bluetooth®-laite, mikroaaltouuni tai langaton digitaalinen puhelin.

Siirrä muut laitteet pois Brother-laitteen tai mobiililaitteen läheltä.

Wi-Fi Direct

Olet tarkastellut kaikkia aikaisemmin mainittuja toimenpiteitä ja kokeillut niitä, mutta Wi-Fi Direct -verkon asetusten määritys ei edelleenkään onnistu Brother-laitteessasi.

• Katkaise Brother-laitteestasi virta ja kytke se takaisin päälle. Kokeile sitten määrittää Wi-Fi Direct -verkon asetukset uudelleen.
  • Jos käytät Brother-laitetta asiakaslaitteena, varmista, kuinka monta laitetta voi samanaikaisesti olla Wi-Fi Direct -verkossa, ja tarkista sitten, kuinka monta laitetta verkkoon on yhdistettynä.
Wi-Fi Direct
Windows
Jos langaton yhteys on keskeytynyt ja olet tarkistanut ja kokeillut kaikki yllä mainitut kohdat, suosittelemme käyttämään verkkoyhteyden korjaustyökalua.