Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Laitteen verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia > Laitteellani ei voi tulostaa verkon kautta

Laitteellani ei voi tulostaa verkon kautta

HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Syy Toimenpide Yhteys
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon.

Jotkin tietoturvaohjelmistot saattavat estää käytön myös onnistuneen asennuksen jälkeen näyttämättä varoitusviestiä.

Katso ohjeet käyttöoikeuden myöntämisestä tietoturvaohjelmistostasi tai kysy ohjelmiston valmistajalta.

Kiinteä/langaton

Brother-laitteellesi ei ole määritetty käytettävissä olevaa IP-osoitetta.

• Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.

Varmista, että sekä tietokoneen että Brother-laitteen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.

Kysy verkonvalvojalta lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen vahvistamisesta.

• Windows

Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite verkkoyhteyden korjaustyökalun avulla.

Kiinteä/langaton
Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa.
  • Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa. Poista se.
  • Muussa tapauksessa kaksoisnapsauta tulostimen kuvaketta seuraavassa kansiossa ja peruuta kaikki asiakirjat:
    • Windows 11

Napsauta image > Kaikki sovellukset > Windows-työkalut > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 ja Windows Server 2022

Valitse image > Windows-järjestelmä > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet (Laitteisto) -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012 R2

Napsauta Ohjauspaneeli Start-näytöllä. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun näyttöön tulee valikkorivi, napsauta Asetukset > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet > Tulostin.

• Mac

Napsauta Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit.

Kiinteä/langaton
Laitettasi ei ole yhdistetty langattomaan verkkoon.

Tulosta WLAN-raportti ja tarkasta virhekoodi tulostetusta raportista.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: WLAN-raportin tulostus

Langaton

Jos kaikki edellä olevat kohdat on tarkistettu ja ohjeita on noudatettu, mutta laitteesi ei edelleenkään tulosta, poista ohjaimen asennus (Windows) ja asenna se uudelleen.