Koti > Tulostus > Testitulostus

Testitulostus

Jos havaitset tulostuslaadun ongelmia, tee testitulostus näiden ohjeiden avulla:

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tuo [Tulostin]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. (HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW) Tuo [Tulost.asetukset]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image, ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Testitulost.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Paina Go (Siirry)-painiketta.

Laite tulostaa testisivun.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulostin]>[Tulost.asetukset]>[Testitulost.].
  2. Paina [Kyllä]-painiketta.
  3. Paina image-painiketta.