Asetustaulukot (HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW)

Vastaavat mallit:HL‑L5210DN / HL‑L5210DW / HL‑L5215DN / HL‑L6210DW
Seuraavien taulukoiden avulla saat lisätietoa eri valikoista ja vaihtoehdoista, joiden avulla voit määrittää laitteen asetukset.

[Yleiset aset.]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaus

Kasettiaset.

Paperityyppi

MT-alusta

-

Valitsee paperityyppi, joka vastaa MT-alustalla olevaa paperia.

Kasetti1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa vakiopaperikasetissa olevaa paperia.

Kasetti2 *1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 2) olevaa paperia.

Kasetti3 *1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 3) olevaa paperia.

Kasetti4 *1

-

Valitsee paperityypin, joka vastaa lisäpaperikasetissa (Kasetti 4) olevaa paperia.

Paperikoko

MT-alusta

-

Valitsee MT-alustalle asetetun paperin koon.

Kasetti1

-

Valitse vakiopaperikasettiin asetetun paperin koko.

Kasetti2 *1

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 2) asetetun paperin koko.

Kasetti3 *1

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 3) asetetun paperin koko.

Kasetti4 *1

-

Valitse lisäpaperikasettiin (kasetti 4) asetetun paperin koko.

Kasetti

-

-

Valitsee käytettävän paperikasetin.

Prioriteetti

-

-

Kun Autom. on valittu kohdassa Kasetti, valitse järjestys, missä laite käyttää samankokoista paperia sisältäviä paperikasetteja.

Tulosta sijainti

MT-alusta

X-siirto

Säädä MT-alustalle lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (ylös) ... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä MT-alustalle lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös) ... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti1

X-siirto

Säädä vakiopaperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (ylös) ... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä vakiopaperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös) ... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti2 *1

X-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 2) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (vasen) ... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 2) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös) ... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti3 *1

X-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 3) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (vasen) ... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 3) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös) ... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Kasetti4 *1

X-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 4) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (vasen) ... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä lisäpaperikasettiin (kasetti 4) lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös) ... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Ohita kasetti

-

-

Valitse kasetti, jota et halua käyttää, jos siinä on esimerkiksi vääränkokoista paperia.

Erottelukasetti

-

-

Valitse kasetti, joka sisältää tulostustöiden välillä asetetun erotuspaperin.

Tark. paperi

-

-

Valitse, näytetäänkö viesti, jossa pyydetään tarkistamaan paperityyppi ja paperikoko, kun vedät paperikasetin ulos laitteesta.

Säästötoiminnot

Ekotila

-

-

Ota seuraavat laiteasetukset käyttöön samanaikaisesti.

• 2-puol. tulostus: Pitkä sivu *2
  • Lepotila: 0min
  • Hiljainen tila: Kyllä *2
  • Värinsäästö: Kyllä *2

Värinsäästö

-

-

Lisää väripatruunan riittoisuutta.

Lepotila

-

-

Määrittää laitteen virransäästötilan viiveen.

Hiljainen tila

-

-

Vähennä tulostusmelua.

Autom. sammutus

-

-

Aseta tuntimäärä, jonka laite pysyy lepotilassa ennen virrankatkaisutilaan siirtymistä.

Paranna tulost.

-

-

-

Ota käyttöön Vähennä taiv.- tai Värin kiinnitys -ominaisuus tulosteiden parantamiseksi.

Paneeliasetuk.

Painiketoisto

-

-

Asettaa nestekidenäytön viestien vaihtoajan, kun image- tai image-painiketta pidetään painettuna.

Viestin vieritys

-

-

Asettaa LCD-näytöllä selautuvan viestin näyttöajan. Tasosta 1 (0,2 s) tasoon 10 (2 s).

Näytön kontr.

-

-

Säädä LCD:n kontrastia.

Autom. yhteys

-

-

Aseta laite valmiustilaan sen oltua käyttämättä 30 sekuntia.

Asetuslukko

-

-

-

Lukitsee laitteen asetukset asetuslukon salasanan avulla.

Liitäntä

Valitse

-

-

Valitsee käytettävän liitännän.

Jos valitset Autom., laite vaihtaa liitäntää automaattisesti USB:n ja verkon välillä riippuen siitä, kumpi liitäntä vastaanottaa tietoja.

Autom.liit.aika

-

-

Asettaa aikakatkaisuvälin automaattiselle liitännän valinnalle.

Datapuskuri

-

-

Lisää tai laskee syöttöpuskurin kapasiteettia.

Tyhjennä muisti

Makrotunnus=

-

-

Poistaa rekisteröidyt makrotiedot.

Fonttitunn=

-

-

Poistaa rekisteröidyt fonttitiedot.

Poista kaik.

-

-

Palauttaa laitteen makro-, virta- ja fonttitiedot tehdasasetuksiin.

*1

Käytettävissä, jos lisäpaperikasetti on asennettuna.

*2
Tämän asetuksen muuttaminen on käytettävissä sen jälkeen, kun muutat tiettyjä laiteasetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

[Tulostin]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaus

Emulointi

-

-

Valitsee emulointitilan.

Tarkkuus

-

-

Valitse tulostuksen erottelutarkkuus.

Tummuus

-

-

Lisää tai vähentää tulostustummuutta.

Tulostinaset.

-

-

Aseta tulostusasetukseksi teksti tai grafiikka.

Tulost.asetukset

Fonttilista

HP LaserJet

Tulostaa HP LaserJetin fonttiluettelon ja näytteet.

BR-Script 3

Tulostaa BR-Scriptin fonttiluettelon ja näytteet.

Testitulost.

-

Tulostaa testisivun.

2-puolinen

2-puol. tulostus

-

Valitse, tulostetaanko paperin molemmille puolille.

Yksittäinen kuva

-

Tulostaessasi työtä, jonka viimeinen sivu on yksipuolinen, voit lyhentää tulostusaikaa valitsemalla 1-puol. syöttö -vaihtoehdon.

Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia, sinun täytyy valita 2-puol. syöttö -asetus. Jos valitset 1-puol. syöttö -asetuksen kirjelomakkeelle tai esipainetulle paperille, viimeinen sivu tulostetaan kääntöpuolelle.

Autom. jatko

-

-

Valitse, haluatko laitteen kuittaavan paperikoko- tai materiaalivirheet automaattisesti ja käyttävän paperia muista paperikaseteista.

Paperityyppi

-

-

Asettaa paperityypin.

Paperikoko

-

-

Aseta paperikoko.

Määrä

-

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Suunta

-

-

Määrittää tulostuksen pysty- tai vaakasuunnassa.

Tulosta sijainti

-

-

Siirry tulostussijainnin asetusvalikoihin.

Autom. sivunv.

-

-

Asetuksen avulla laite tulostaa jäljellä olevat tiedot automaattisesti.

HP LaserJet

Fontin nro

-

Asettaa fonttinumeron.

Tämä valikko tulee näkyviin, jos ohjelmistofontti on asennettuna Brother-laitteessasi.

Fontin askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Symbolit

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. rivinpal.

-

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF, FF -> FF tai VT -> VT

Autom. RIVITYS

-

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa oikean marginaalin.

Autom. SIIRTO

-

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa alamarginaalin.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

Kasettikomento

-

Voit käyttää tätä asetusta, mikäli järjestelmä antaa paperikasettien yhteensopivuusvirheen HP-ohjaimia käytettäessä.

Epson FX-850

Fontin nro

-

Asettaa fonttinumeron.

Fontin askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Merkistö

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. peite

-

Määritä sekä ylä- että alamarginaalit kahdeksi riviksi. Kun asetat Autom. peite -toiminnon tilaan Kyllä, asetus ohittaa Ylämarginaali ja Alamarginaali -asetuksen.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

IBM Proprinter

Fontin nro

-

Asettaa fonttinumeron.

Fontin askellus

-

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

-

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Merkistö

-

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

-

Tulosta kooditaulukko.

Autom. rivinv.

-

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. rivinpal.

-

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF, FF -> FF tai VT -> VT

Autom. peite

-

Määritä sekä ylä- että alamarginaalit kahdeksi riviksi. Kun asetat Autom. peite -toiminnon tilaan Kyllä, asetus ohittaa Ylämarginaali ja Alamarginaali -asetuksen.

Vasen marg.

-

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

-

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

-

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

-

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

-

Asettaa sivun rivien määrän.

BR-Script 3

Virhetuloste

-

Valitsee, tulostaako laite ilmenevien virheiden tiedot.

PDF

Monta sivua

-

Aseta sivun asettelu, kun tulostat useita sivuja.

PDF-tul.mahd.

-

Määritä PDF-tulostuksen asetukseksi joko PDF-tiedoston kommenttien (merkinnät) tai leimojen tulostaminen tekstin lisäksi.

Sovita sivulle

-

Valitse, skaalaako laite PDF-tiedoston sivuja tai muuttaako se niiden kokoa valitulle paperikoolle sopivaksi.

Kopiovalikko

Kopio

-

Ottaa tai poistaa hiilikopiotoiminnon käytöstä.

Määrä

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Kopio 1 kasetti

-

Valitsee kopion 1 alustan.

Kopio 1 makro

-

Valitsee kopion 1 makron/virran.

Kopio 2 kasetti

...

Kopio 8 kasetti

-

Valitsee kopioiden 2–8 alustan.

Kopio 2 makro

...

Kopio 8 makro

-

Valitsee kopioiden 2–8 makron/virran.

Pal. tulostin

-

-

Palauta laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

[Verkko] (HL-L5210DN/HL-L5215DN)

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Kiinteä verkko

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ethernet

-

-

Valitsee Ethernet-yhteystilan.

Kiinteä tila

-

-

Näytä langallisen verkkoyhteyden tila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Kiinteä käyttöön

-

-

Ottaa kiinteän liittymän käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verk.pohj.hal.

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, muista määrittää, miten WWW-pohjaiseen hallintaan muodostetaan yhteys.

IPsec

-

-

-

IPsec on IP-protokollan lisäsuojausominaisuus, joka tarjoaa todennus- ja salauspalveluita. On suositeltavaa ottaa yhteys järjestelmänvalvojaan ennen asetuksen muuttamista.

GlobalNW dtct.

Salli havait.

-

-

Ota käyttöön tai poista käytöstä toiminto, joka havaitsee, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon, ja ilmoittaa tästä käyttäjälle.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

*1
Jos laitteen Boot Method -asetus on Auto, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen käynnistyspalvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169). 254. (001 - 254). (000 - 255). Jos laitteen Boot Method -asetus on Static, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelista.

[Verkko] (HL-L5210DW/HL-L6210DW)

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Kiinteä verkko

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ethernet

-

-

Valitsee Ethernet-yhteystilan.

Kiinteä tila

-

-

Näytä langallisen verkkoyhteyden tila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Aseta oletukset

-

-

Palauta laitteen kiinteän verkon asetukset tehdasasetuksiin.

Kiinteä käyttöön

-

-

Ottaa kiinteän liittymän käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

WLAN (Wi-Fi)

Etsi verkko

-

-

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

WPS-/Painike

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS-/PIN-koodi

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset WPS-suojauksella ja PIN-koodilla.

WLAN-tila

Tila

-

Tuo näkyviin langattoman verkkoyhteyden tila.

Signaali

-

Näytä langattoman verkon signaalin vahvuus.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on Käytössä.

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on Käytössä.

SSID

-

Näytä langattoman verkon SSID (verkon nimi).

Yhteystapa

-

Näyttää käytössä olevan tiedonsiirtotilan.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Aseta oletukset

-

-

Palauta laitteen langattoman verkon asetukset tehdasasetuksiin.

WLAN käytössä

-

-

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

Wi-Fi Direct

Manuaalinen

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Painike

-

-

Määrittää Wi-Fi Direct -verkkoasetukset nopeasti käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

PIN-koodi

-

-

Määrittää Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näytä ryhmän omistajan SSID (verkon nimi).

IP-osoite

-

Näyttää laitteen IP-osoitteen.

Tilatiedot

Tila

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon tilan.

Signaali

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon signaalin vahvuuden.

Kun laite toimii ryhmän omistajana, LCD-näytöllä näkyy aina viesti Vahva.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Liitäntä käyt.

-

-

Ottaa Wi-Fi Direct -yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verk.pohj.hal.

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, muista määrittää, miten WWW-pohjaiseen hallintaan muodostetaan yhteys.

IPsec

-

-

-

IPsec on IP-protokollan lisäsuojausominaisuus, joka tarjoaa todennus- ja salauspalveluita. On suositeltavaa ottaa yhteys järjestelmänvalvojaan ennen asetuksen muuttamista.

GlobalNW dtct.

Salli havait.

-

-

Ota käyttöön tai poista käytöstä toiminto, joka havaitsee, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon, ja ilmoittaa tästä käyttäjälle.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

*1
Jos laitteen Boot Method -asetus on Auto, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen käynnistyspalvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169). 254. (001 - 254). (000 - 255). Jos laitteen Boot Method -asetus on Static, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelista.

[Tulosta rap.]

Taso 3

Taso 4

Kuvaus

Tulostinaset.

-

Tulostaa tulostinasetussivun.

Verkkoasetuk.

(Verkkomallit)

-

Tulostaa verkkoasetusraportin.

Tul. tied.luett.

-

Tulostaa muistiin tallennettujen tietojen luettelon.

Rumpu/pistetul

-

Tulosta rummun puhdistustarpeen tarkistuslehti.

WLAN-raportti

(Langattomat mallit)

-

Tulosta langattoman yhteyden diagnostiikkaraportti.

[Laitetiedot]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaus

Sarjanumero

-

-

Näyttää laitteen sarjanumeron.

Laiteohjelm.

Pääversio

-

Tarkista laitteesi laiteohjelmistoversio.

Suojausversio

Sivulaskuri

-

-

Näytä tulostettujen sivujen kokonaismäärä.

Osien käyttöikä *1

Väriaine

-

Näyttää värikasetin jäljellä olevan käyttöiän.

Rumpu

-

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

Kiinnitysyks.

-

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

Laseryksikkö

-

Näyttää laserlaitteen jäljellä olevan käyttöiän.

PS-tarvikk. MT

-

Näyttää paperinsyöttöpakkaus MT:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarvikk. 1

-

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 1:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarvikk. 2 *2

-

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 2:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarv. 3 *2

-

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 3:n jäljellä oleva käyttöiän.

PS-tarv. 4 *2

-

Näyttää paperinsyöttöpakkaus 4:n jäljellä oleva käyttöiän.

*1
Osan käyttöikä on arvioitu ja saattaa vaihdella käytön mukaan.
*2

Käytettävissä, jos lisäpaperikasetti on asennettuna.

[Perusasetukset]

Taso 3

Taso 4

Kuvaus

Tehdasasetus

Koneen nollaus

Palauta kaikki muuttamasi laitteen asetukset, kuten paperityyppi.

Verkon nollaus

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

Tehdasasetukset

Palauttaa laitteen ja tulostimen tehdasasetukset (mukaan lukien komentoasetukset).

Kielivalinta

Valitsee LCD-näytön kielen maasi mukaan.