Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneeli voi vaihdella mallin mukaan.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

image
  1. Nestekidenäyttö (LCD)
    Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit

Langatonta yhteyttä käytettäessä näytössä näkyy nelitasoinen langattoman signaalin vahvuuden ilmaisin.

image
  2. Data-LED-valo

Data-LED-valo vilkkuu laitteen tilasta riippuen.

Kun Data-LED-valo palaa, laitteen muistissa on tietoa. Kun Data-LED-valo vilkkuu, laite vastaanottaa tai käsittelee tietoja.

3. Error (Virhe)-LED-valo

Kun LCD-näytöllä näkyy virhe tai tärkeä tilaviesti, Error (Virhe)-LED-valo vilkkuu.

4. Valikkopainikkeet
    OK

Tallenna laitteesi asetukset tästä. Kun muutat asetusta, laite palaa aiemmalle valikkotasolle.

Back (Takaisin)
    • Palaa edelliselle valikkotasolle painamalla tästä.
    • Valitse edellinen numero syöttäessäsi numeroita painamalla tästä.
    • Valitse edellinen numero syöttäessäsi kirjaimia tai numeroita painamalla tästä.
    image tai image (+ tai -)
    • Selaa valikkoja ja valintoja painamalla tästä.
    • Syötä numero tai suurenna tai pienennä numeroa painamalla näitä. Voit selata nopeammin pitämällä image- tai image-painiketta painettuna. Kun näet haluamasi numeron, paina OK.
  5. image Secure (Suojattu tulostus)
    Tulosta laitteen muistissa olevia töitä painamalla. Sinun on mahdollisesti annettava nelinumeroinen salasana.
  6. image Go (Siirry)
    • Kuittaa tietyt virhesanomat painamalla tästä. Voit kuitata muut virheet noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.
    • Tulosta laitteen muistissa olevia tietoja painamalla tästä.
    • Valitse näytössä näkyvä vaihtoehto painamalla tästä. Kun olet valinnut vaihtoehdon, laite palaa valmiustilaan.
  7. image Cancel (Peruuta)
    • Peruuta nykyinen asetus painamalla.
    • Peruuta aloitettu tulostustyö ja poista se laitteen muistista painamalla tästä.Voit peruuttaa useita tulostustöitä pitämällä painiketta Cancel (Peruuta) painettuna, kunnes [Peru kaikki työt] tulee näkyviin nestekidenäyttöön.
  8. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.
    • Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  9. image WiFi-painike tai image Verkko-painike (riippuen laitteesta)
    • Kiinteää verkkoyhteyttä käyttävät mallit:

Network (Verkko)

Määritä kiinteän verkon asetukset painikkeella Network (Verkko).

• Langatonta verkkoyhteyttä käyttävät mallit:

WiFi

Käynnistä langattoman verkon määritys tietokoneeltasi ja paina WiFi-painiketta. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Kun WiFi-merkkivalo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. WiFi-valon vilkkuminen tarkoittaa, että langaton verkkoyhteys on keskeytetty tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

image

1. Nestekidekosketusnäyttö (LCD)
    Voit avata valikoita ja valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.

Voit siirtyä aloitusnäytöstä WiFi-asetusten *1, väriaineen määrän, asetusten, toimintojen ja suojatun tulostuksen näyttöihin.

Aloitusnäytöstä näet laitteen tilan laitteen ollessa valmiustilassa.

image
    1. image (Langattoman yhteyden tila)  *1

Määritä langattoman verkon asetukset painamalla painiketta.

Tietyissä malleissa aloitusnäytössä näkyy langattoman verkon tila, kun lisävarusteena saatavilla oleva langaton moduuli on asennettuna.

Jos käytössä on langaton yhteys, aloitusnäytön neljätasoilmaisin näyttää nykyisen langattoman signaalin voimakkuuden.

image
      • Jos langattoman yhteyden tilana näkyy image, valitse langattoman yhteyden menetelmä painamalla sitä tai määritä olemassa oleva langaton yhteys.

2. IP-osoite

Jos Näytön asetus -valikon IP-osoite-asetus on otettu käyttöön, laitteesi IP-osoite näkyy aloitusnäytössä.

3. image [Suoj. tulostus]

Painallus käynnistää suojattu tulostus -toiminnon.

4. image [Väriaine]

Näyttää jäljellä olevan väriaineen määrän. Painamalla pääset [Väriaine]-valikkoon.

5. image [Asetukset]

Painamalla pääset [Asetukset]-valikkoon.

Käytä laitteen asetuksia käyttämällä Asetukset-valikkoa.

Jos asetuslukko on käytössä, nestekidenäytössä näkyy lukkokuvake image. Laitteen lukitus on poistettava asetusten muuttamista varten.

6. image [Toiminnot]

Siirtää sinut Toiminnot-näyttöön.

• image [WWW]

Kytke laite internetpalveluun painamalla tätä.

image
    image (Varoitus) -kuvake
    image

Varoituskuvake image ilmoittaa virhe- tai kunnossapitosanoman saapumisesta. Näet viestin painamalla image, käsittele ongelma ja palaa valmiustilaan painamalla sitten image.

2. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.
    • Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  3. Virran LED-merkkivalo
    LED-merkkivalo ilmoittaa laitteen virrankäyttötilan.
  4. Kosketuspaneeli
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Painamalla palaat aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuta toiminto tai aloitettu tulostustyö ja poista se laitteen muistista painamalla tätä.
  5. Near Field Communication (NFC)
    Käytä tarvittaessa korttitodennusta koskettamalla sirukortilla (IC-kortilla) laitteen NFC-symbolia.
*1
Tietyissä malleissa langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun valinnainen Wi-Fi-moduuli on asennettu.