Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect instellen > Een account op uw Brother-apparaat registreren voor Brother Web Connect

Een account op uw Brother-apparaat registreren voor Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Voer uw accountgegevens voor Brother Web Connect in en configureer uw apparaat zodat deze via Brother Web Connect toegang tot de gewenste service kan krijgen.
  • U moet toegang aanvragen voor Brother Web Connect om een account op uw apparaat te kunnen registreren.

• Controleer voordat u een account registreert of de juiste datum en tijd zijn ingesteld op het apparaat.
  1. Druk op [Functies]>[Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding verschijnt, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  2. Als de informatie met betrekking tot de licentieovereenkomst verschijnt, maakt u een keuze en volgt u de aanwijzingen op het scherm.
  3. Druk op image of image om de service weer te geven waarvoor u zich wilt registreren.
  4. Druk op de naam van de service.
  5. Druk op [OK] als informatie over Brother Web Connect wordt weergegeven.
  6. Druk op [Registr./Verw.].
  7. Druk op [Account registreren].
    U wordt nu door het apparaat gevraagd de tijdelijke ID in te voeren die u hebt gekregen na het aanvragen van toegang voor Brother Web Connect.
  8. Druk op [OK].
  9. Voer de tijdelijke ID in via het LCD-scherm.
  10. Druk op [OK].
    Het apparaat laat een bericht zien met het verzoek om de accountnaam in te voeren die op het LCD-scherm moet worden weergegeven.
  11. Druk op [OK].
  12. Voer de naam in via het LCD-scherm.
  13. Druk op [OK].
  14. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Druk op [Ja] om een pincode voor de account in te stellen. (Een pincode beschermt de account tegen ongeoorloofde toegang.) Voer een viercijferig nummer in en druk vervolgens op [OK].
    • Druk op [Nee] als u geen pincode wilt instellen.
  15. Als de door u ingevoerde accountinformatie verschijnt, bevestigt u dat die correct is.
  16. Druk op [Ja] om de nieuwe gegevens te registreren.
    image

Als de informatie die u invoert, niet overeenkomt met de tijdelijke id die u hebt ontvangen toen u toegang aanvroeg, of als de tijdelijke id is verlopen, wordt er een foutmelding op het LCD-scherm weergegeven. Voer het tijdelijke id correct in of vraag opnieuw toegang aan voor een nieuw tijdelijk id.

17. Druk op [OK].
  18. Druk op image.
De registratie is voltooid en uw apparaat heeft nu toegang tot de service.