Hjem > Sikkerhed > Brug af SNMPv3 > Sikker administration af din netværksmaskine vha. SNMPv3

Sikker administration af din netværksmaskine vha. SNMPv3

SNMPv3 (Simple Network Management Protocol version 3) giver brugergodkendelse og datakryptering til sikker administration af netværksenheder.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://Fællesnavn" i browserens adresselinje (hvor "Fællesnavn" er det fællesnavn, du har tildelt for certifikatet; det kan være din IP-adresse, dit nodenavn eller dit domænenavn).
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Kontroller, at indstillingen SNMP er aktiveret, og klik derefter på Advanced Settings (Avancerede indstillinger).
  6. Konfigurerer SNMP-indstillingerne.
    Indstilling
    Beskrivelse
    SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c læse-skrive-adgang)

Printserveren bruger version 1 og version 2c af SNMP-protokollen. Du kan bruge alle maskinens programmer i denne tilstand. Den er dog ikke sikker, da brugeren ikke godkendes, og dataene krypteres ikke.

SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 læse-skrive-adgang og v1/v2c skrivebeskyttet adgang)

Printserveren bruger læse-skrive-adgangen for version 3 og den skrivebeskyttede adgang for version 1 og version 2c af SNMP-protokollen.

image

Når du bruger tilstanden SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 læse-skrive-adgang og v1/v2c skrivebeskyttet adgang), vil nogle af maskinens programmer, som har adgang til printserveren, ikke fungere korrekt, da de godkender den skrivebeskyttede adgang for version 1 og version 2c. Hvis du vil bruge alle programmer, anbefaler vi at bruge tilstanden SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c læse-skrive-adgang).

SNMPv3 read-write access (SNMPv3 læse-skrive-adgang)

Printserveren bruger version 3 af SNMP-protokollen. Sikker admninistration af printserveren sker med denne tilstand.

image

Bemærk følgende, når du bruger tilstanden SNMPv3 read-write access (SNMPv3 læse-skrive-adgang):

• Med undtagelse af BRAdmin Professional begrænses alle programmer, der bruger SNMPv1/v2c. Brug tilstanden SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 læse-skrive-adgang og v1/v2c skrivebeskyttet adgang) eller SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c læse-skrive-adgang) til at tillade brugen af SNMPv1/v2c-programmer.
  7. Klik på Submit (Send).