Hjem > Præsentation af maskinen > Før du bruger maskinen

Før du bruger maskinen

Kontrollér følgende før udskrivning:

• Kontroller, at du har installeret den korrekte software og de korrekte drivere til maskinen.
  • Brugere af USB- eller netværkskabel: Kontrollér, at interfacekablet er isat korrekt.

Firewall (Windows)

Hvis din computer er firewall-beskyttet, og du er ude af stand til at printe over netværk, bør du forsøge at ændre dine firewall-indstillinger. Hvis du anvender Windows Firewall, og du installerede driverne ved hjælp af trinnene i installationsprogrammet, er de nødvendige firewall-indstillinger allerede foretaget. Hvis du bruger et andet personligt firewall-program, skal du læse den brugervejledning, der fulgte med den pågældende software eller kontakte softwareproducenten.