Hjem > Sikkerhed > Sikker afsendelse af e-mail > Konfiguration af sikker e-mailafsendelse med Web Based Management

Konfiguration af sikker e-mailafsendelse med Web Based Management

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L5215DN / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Vi anbefaler, at du bruger Web Based Management til at konfigurere sikker e-mailafsendelse med brugergodkendelse eller afsendelse af e-mail ved brug af SSL/TLS.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Klik i feltet SMTP Client (SMTP-klient)Advanced Settings (Avancerede indstillinger), og kontroller, at status for SMTP Client (SMTP-klient) er Enabled (Aktiveret).
  6. Konfigurer SMTP Client (SMTP-klient)-indstillingerne.
    • Kontroller, at e-mailindstillingerne er korrekte efter konfigurationen ved at sende en test-e-mail.
    • Hvis du er i tvivl om SMTP-serverindstillingerne, skal du kontakte din netværksadministrator eller internetserviceudbyder.
  7. Klik på Submit (Send), når du er færdig.
    Dialogboksen Test Send E-mail Configuration (Test konfigurationen Send e-mail) vises.
  8. Følg vejledningen i dialogboksen for at teste de aktuelle indstillinger.