Hjem > Fejlfinding > Papirstop > Fjernelse af papirstop

Fjernelse af papirstop

Hvis papiret sidder fast, eller flere ark papir ofte fremføres samtidig, skal du gøre følgende:

• Rengør papiroptagningsrullerne og papirbakkernes separationsplade.

imageimage Relaterede informationer: Rengøring af papiroptagningsrullerne

• Læg papir korrekt i bakken.

imageimage Relaterede informationer: Ilægning af papir

• Indstil den korrekte papirstørrelse og papirtype på din maskine.

imageimage Relaterede informationer: Papirindstillinger

• Indstil den korrekte papirstørrelse og papirtype på din computer.

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af et dokument (Windows)

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning med AirPrint

• Brug det anbefalede papir.

imageimage Relaterede informationer: Brug af specialpapir

imageimage Relaterede informationer: Anbefalede udskriftsmedier