Hjem > Udskrivning > Universal Print > Tildeling af Universal Print-brugere via Microsoft Azure-portalen

Tildeling af Universal Print-brugere via Microsoft Azure-portalen

Du kan kun tildele brugere til Universal Print-tjenesten, hvis din maskine er registreret på Microsoft Azure-portalen.
  1. Adgang til Microsoft Azure-portalen.
  2. Log på som printeradministrator.
  3. Vælg tjenesten Universal Print (Universaludskrivning).
  4. Vælg indstillingen Printers (Printere), og vælg derefter din maskine i listen.
  5. Vælg Share (Del).
  6. Vælg de brugere, du vil tildele til Universal Print-tjeneste, og klik derefter på Share Printer (Del printer).