Hjem > Administrator > Sikkerhedsfunktioner > Netværkssikkerhed > Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Maskinen anvender nogle af de nyeste protokoller til netværkssikkerhed og kryptering, der fås på markedet i dag. Disse netværksfunktioner kan integreres i din overordnede plan for netværkssikkerhed og være med til at beskytte dine data samt forhindre uautoriseret adgang til maskinen.
image

Vi anbefaler at deaktivere protokollerne Telnet, FTP-server og TFTP. Adgang til maskinen via disse protokoller er ikke sikker.