Installation af et certifikat på maskinen

Når du modtager et certifikat fra et nøglecenter, skal du følge trinnene nedenfor for at installere det på printerserveren:

Kun et certifikat, der er udstedt med din maskines CSR, kan installeres på maskinen. Når du vil oprette et andet CSR, skal du kontrollere, at certifikatet er installeret, før der oprettes et andet CSR. Opret kun et andet CSR efter installation af certifikatet på maskinen. Ellers vil det CSR, du oprettede inden installation, være ugyldigt.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du anvender et domænenavn-system eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, såsom "DeltPrinter", i stedet for IP-adressen.

F.eks.: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

F.eks.: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet kan findes i netværkskonfigurationsrapporten.
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Security (Sikkerhed)>Certificate (Certifikat).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Klik på Install Certificate (Installation af certifikat).
  6. Gennemse for at finde den fil, der indeholder certifikatet udstedt af nøglecenteret, og klik derefter på Submit (Send).
    Certifikatet er blevet oprettet og gemt i maskinens hukommelse.

Hvis du vil bruge SSL/TLS-kommunikation, skal rodcertifikatet fra nøglecenteret også installeres på computeren. Kontakt din netværksadministrator.