Varemærker

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch og Safari er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.

Adobe®, Reader®, PostScript og PostScript 3 er enten registrerede varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Adobe Systems Incorporated I USA og/eller andre lande.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® og Wi-Fi Direct® er registrerede varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, WPA3, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup og Wi-Fi Protected Setup-logoet er varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance®.

Android, Google Drive, Google Chrome og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC. Brug af disse varemærker er underlagt tilladelser fra Google.

Mopria og Mopria-logoet er registrerede og/eller ikke-registrerede varemærker og servicemærker tilhørende Mopria Alliance, Inc. i USA og andre lande. Uberettiget brug er strengt forbudt.

EVERNOTE er et varemærke tilhørende Evernote Corporation og er anvendt under licens.

Bluetooth®-ordmærket er et registreret varemærke, som ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug, som Brother Industries, Ltd. gør af sådanne mærker, finder sted under licens. Andre varemærker og varebetegnelser tilhører deres respektive ejere.

De enkelte selskaber, hvis softwaretitler er nævnt i denne brugsanvisning, har en softwarelicensaftale specifikt for deres navnebeskyttede programmer.

Softwarevaremærker

FlashFX® er et registreret varemærke tilhørende Datalight, Inc.

FlashFX® Pro er et varemærke tilhørende Datalight, Inc.

FlashFX® Tera er et varemærke tilhørende Datalight, Inc.

Reliance er et varemærke tilhørende Datalight, Inc.

Reliance Nitro er et varemærke tilhørende Datalight, Inc.

Datalight® er et varemærke tilhørende Datalight, Inc.

Alle handelsnavne og produktnavne, der forekommer på Brother-produkter, relaterede dokumenter og eventuelle andre materialer er alle varemærker eller registrerede varemærker, som tilhører deres respektive virksomheder.