Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Før brug af Secure Function Lock 3.0

Før brug af Secure Function Lock 3.0

Brug Secure Function Lock (sikker funktionslås) til at konfigurere adgangskoder, indstille specifikke brugersidebegrænsninger og give adgang til nogle af eller alle de angivne funktioner.

Du kan konfigurere og ændre følgende indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 med webbaseret administration:

• Print (Udskriv)

Udskriv omfatter udskriftsjob sendt via AirPrint, Brother iPrint&Scan og Brother Mobile Connect.

Hvis du registrerer brugerlogin-navne på forhånd, behøver de ikke at indtaste deres adgangskoder, når de bruger udskrivningsfunktionen.

• Web Connect (Webtilslutning) (kun understøttede modeller)
  • Page Limit (Sidebegrænsning)
  • Page Counters (Sidetæller)
  • Card ID (NFC ID) (Kort-id (NFC-id)) (kun understøttede modeller)

Hvis du registrerer brugernes kort-id'er på forhånd, kan registrerede brugere aktivere maskinen ved at holde deres registrerede kort mod maskinens NFC-symbol.

image

Modeller med touchskærmdisplay:

Når Secure Function Lock (sikker funktionslås) er aktiveret, skifter maskinen automatisk til offentlig tilstand, og nogle af maskinens funktioner begrænses til udelukkende at kunne bruges af autoriserede brugere. For at få adgang til de begrænsede maskinfunktioner skal du trykke på image, vælge dit brugernavn og indtaste din adgangskode.