Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger ved hjælp af Web Based Management > Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd". Vi anbefaler, at du med det samme ændrer standardadgangskoden for at beskytte maskinen mod uautoriseret adgang.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du anvender et domænenavn-system eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, såsom "DeltPrinter", i stedet for IP-adressen.

F.eks.: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

F.eks.: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet kan findes i netværkskonfigurationsrapporten.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du tidligere har indstillet din egen adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på Login (Logon).
    • Hvis du ikke tidligere har indstillet en adgangskode, skal du indtaste standardadgangskoden til logon og derefter klikke på Login (Logon).
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>Login Password (Logonadgangskode).
    image
    • Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".

• Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Indtast din nuværende adgangskode i feltet Enter Old Password (Indtast gammel adgangskode) for at ændre adgangskoden.
  6. Følg retningslinjerne for Login Password (Logonadgangskode) på skærmbilledet, og indtast din nye adgangskode i feltet Enter New Password (Indtast ny adgangskode).
  7. Skriv den nye adgangskode igen i feltet Confirm New Password (Bekræft ny adgangskode).
  8. Klik på Submit (Send).
    image
    Du kan også ændre spærreindstillingerne i menuen Login Password (Logonadgangskode).