Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Konfiguration af offentlig tilstand for Secure Function Lock 3.0

Konfiguration af offentlig tilstand for Secure Function Lock 3.0

Brug skærmen Secure Function Lock til at konfigurere offentlig tilstand, der begrænser de funktioner, som er tilgængelige for offentlige brugere. Offentlige brugere behøver ikke at indtaste en adgangskode for at bruge funktionerne, der vælges under denne indstilling.
image
Offentlig tilstand omfatter udskriftsjob sendt via Brother iPrint&Scan og Brother Mobile Connect.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator > User Restriction Function (Brugerbegrænsning) eller Restriction Management (Begrænsningshåndtering).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg Secure Function Lock (Sikker funktionslås).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Klik på menuen Restricted Functions (Begrænsede funktioner).
  8. Markér et afkrydsningsfelt i rækken Public Mode (Offentlig tilstand) for at tillade, eller fjern markeringen i et afkrydsningsfelt for at begrænse, den anførte funktion.
  9. Klik på Submit (Send).