Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Sikker administration af din netværksmaskine med SSL/TLS > Adgang til webbaseret administration ved hjælp af SSL/TLS

Adgang til webbaseret administration ved hjælp af SSL/TLS

For at administrere din netværksmaskine sikkert skal du bruge Webbaseret administration med HTTPS-protokollen.
image
  • For at bruge HTTPS-protokollen skal HTTPS være aktiveret på maskinen. HTTPS-protokollen er aktiveret som standard.
  • Du kan ændre HTTPS-protokolindstillingerne ved hjælp af Webbaseret administration.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://Fællesnavn" i browserens adresselinje (hvor "Fællesnavn" er det fællesnavn, du har tildelt for certifikatet; det kan være din IP-adresse, dit nodenavn eller dit domænenavn).
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Du kan nu få adgang til maskinen med HTTPS.