Hjem > Før du bruger maskinen > Vigtige oplysninger

Vigtige oplysninger

• Se support.brother.com/downloads for Brother-driver- og -softwareopdateringer.
  • Se den nyeste firmwareopgradering her support.brother.com/downloads for at holde maskinens ydeevne i top. Ellers er nogle af maskinens funktioner muligvis ikke tilgængelige.
  • Brug ikke dette produkt i andre lande end købslandet, da det kan være i strid med det pågældende lands regler for trådløs telekommunikation samt strømregler.
  • Ikke alle modeller er tilgængelige i alle lande.
  • Vi anbefaler på det kraftigste, at du nulstiller maskinen til fabriksindstillingerne for at fjerne alle personlige oplysninger, inden du giver den til andre, udskifter den eller kasserer den.
  • Windows 10 i dette dokument repræsenterer Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education og Windows 10 Enterprise.
  • Windows 11 i dette dokument repræsenterer Windows 11 Home, Windows 11 Pro, Windows 11 Education og Windows 11 Enterprise.
  • For macOS v13-brugere:

Denne maskine understøtter macOS v13.

Se Hurtig installationsvejledning, der ligger i kassen, vedrørende konfiguration af maskinen og vejledning til installation af software.

Alle funktioner i macOS v11 og macOS v12 er tilgængelige i macOS v13-miljøet og fungerer på samme måde.

• I denne brugsanvisning bruges displaysmeddelelserne for HL-L6415DN, medmindre andet er angivet.
  • I denne brugsanvisning bruges illustrationerne for HL-L6415DN, medmindre andet er angivet.
  • Skærmbillederne eller billederne i denne brugsanvisning tjener udelukkende til illustration og kan afvige fra dem på de faktiske produkter.
  • Medmindre andet er angivet, er skærmbillederne i denne vejledning fra Windows 10. Skærmbillederne på computeren kan variere afhængigt af operativsystem.
  • Indholdet af dette dokument og specifikationerne for dette produkt kan ændres uden varsel.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i bestemte lande, afhængigt af gældende eksportbegrænsninger.