Hjem > Udskrivning > Universal Print > Afregistrer din maskine fra Universal Print

Afregistrer din maskine fra Universal Print

For at afregistrere din maskine skal du slette den fra webbaseret administration og derefter slette den i Microsoft Azure-portalen.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Klik på Advanced Settings (Avancerede indstillinger) ved siden af afkrydsningsfeltet Universal Print.
  6. Klik på Delete Registration Data (Slet registreringsdata), og følg derefter vejledningen på skærmen.
  7. Adgang til Microsoft Azure-portalen.
  8. Log på som printeradministrator.
  9. Vælg tjenesten Universal Print (Universaludskrivning).
  10. Vælg indstillingen Printers (Printere), og vælg derefter din maskine i listen.
  11. Klik på Delete Printer Share (Slet printerdeling).
  12. Klik på Unregister (Fjern registrering).