Hvad er Web Based Management?

Relaterede modeller:HL‑L5215DN / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Web Based Management er et hjælpeprogram, der anvender en standardwebbrowser til administration af din maskine vha. HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af følgende webbrowsere:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome til Windows
    • Safari, Firefox, og Google Chrome til Mac
    • Google Chrome til Android
    • Safari og Google Chrome til iOS
  • Sørg for, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.
  • Kontroller, at din maskine er tændt og tilsluttet til det samme netværk som din computer, og at dit netværk understøtter TCP/IP-protokollen.

image

Det faktiske skærmbillede kan afvige fra det skærmbillede, der er vist ovenfor.