Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Gigabit Ethernet (kun kabelbaseret netværk) > Konfigurer Gigabit Ethernet-indstillingerne vha. Web Based Management

Konfigurer Gigabit Ethernet-indstillingerne vha. Web Based Management

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Wired (Kabelbaseret)>Ethernet.
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg Auto (Automatisk) fra rullelisten Ethernet Mode (Ethernet-tilstand).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Genstart maskinen for at aktivere indstillingerne.

Du kan kontrollere indstillingerne ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.