Hjem > Appendiks > Hjælp og kundesupport til Brother

Hjælp og kundesupport til Brother

Hvis du har brug for hjælp til dit Brother-produkt, kan du besøge support.brother.com vedrørende hyppigt stillede spørgsmål og fejlfindingstip. Du kan også downloade den nyeste software, drivere og firmware for at forbedre maskinens ydeevne samt brugerdokumentation for at lære, hvordan du får mest muligt ud af dit Brother-produkt.

Yderligere produkt- og supportoplysninger kan findes på din lokale Brother-webside. Besøg www.brother.com for at finde kontaktoplysninger for dit lokale Brother-kontor og for at registrere dit nye produkt.