Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Ilæg papir, og udskriv via multifunktionsbakken (MP-bakke) > Indføring af og udskrivning på konvolutter ved hjælp af MP-bakken

Indføring af og udskrivning på konvolutter ved hjælp af MP-bakken

Før indføring skal du trykke på konvolutternes hjørner og sider for at gøre dem så flade som muligt.

image

Hvis du lægger en anden størrelse og type papir i bakken, skal du ændre indstillingerne for papirstørrelse og papirtype i maskinen eller på din computer.

1. Åbn maskinens baglåg (outputbakke til forsiden opad).
    image
  2. Åbn papirstoppet. (HL-L6410DN/HL-L6415DN)
    image
  3. Åbn MP-bakken på maskinens front, og sænk den forsigtigt.
    image
  4. Træk MP-bakkens støtte ud.
    image
  5. Juster MP-bakkens papirstyr, så de passer til bredden for de konvolutter, du bruger.
    image
  6. Ilæg konvolutter, så udskriftsoverfladen vender opad i MP-bakken.
    image
    image
    • Læg konvolutterne i MP-bakken med udskriftssiden opad. Sørg for, at konvolutterne er under maksimumpapirmærket (1).
  7. Rediger dine udskriftsindstillinger i dialogboksen til udskrivning.
    Indstillinger
    Indstillinger for konvolutter

Papirstørrelse

Com-10

DL

C5

Monarch

Medietype

Konvolutter

Tyk konvolut

Tynd konvolut

8. Send udskriftsjobbet til maskinen.
  9. Når du er færdig, skal du lukke baglåget (outputbakken til forsiden opad), så det låses fast i lukket position.
    image

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Luk papirstopperen, og luk derefter baglåget.