Hjem > Sikkerhed > Brug IPsec > Konfiguration af IPsec-skabelon med Web Based Management

Konfiguration af IPsec-skabelon med Web Based Management

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Security (Sikkerhed)>IPsec Template (Skabelon for IPsec).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Klik på knappen Delete (Slet) for at slette en IPsec Template (Skabelon for IPsec). Når en IPsec Template (Skabelon for IPsec) er i brug, kan den ikke slettes.
  6. Klik på den IPsec Template (Skabelon for IPsec), der skal oprettes. Hvis skærmen IPsec Template (Skabelon for IPsec) vises. Konfigurationsfelterne varierer baseret på de indstillinger for Use Prefixed Template (Brug skabelon med præfiks) og Internet Key Exchange (IKE), du vælger.
  7. Gå til feltet Template Name (Navn på skabelon), og navngiv skabelonen (op til 16 tegn).
  8. Hvis du har valgt Custom (Bruger) i Use Prefixed Template (Brug skabelon med præfiks) rullelisten, skal du vælge Internet Key Exchange (IKE) indstillingerne og derefter ændre indstillingerne efter behov.
  9. Klik på Submit (Send).