Import af et certifikat og en privat nøgle

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du anvender et domænenavn-system eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, såsom "DeltPrinter", i stedet for IP-adressen.

F.eks.: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

F.eks.: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet kan findes i netværkskonfigurationsrapporten.
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Security (Sikkerhed)>Certificate (Certifikat).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Klik på Import Certificate and Private Key (Import af certifikat og privat nøgle).
  6. Gennemse for den fil, du vil importere.
  7. Indtast adgangskoden, hvis filen er krypteret, og klik derefter på Submit (Send).
Certifikatet og den private nøgle importeres til maskinen.