Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger fra betjeningspanelet > Generelle indstillinger > Ændring af indstillingen for, hvor længe displayets baggrundslys forbliver tændt

Ændring af indstillingen for, hvor længe displayets baggrundslys forbliver tændt

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Indstil hvor længe displayets baggrundslys forbliver tændt.
  1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[LCD-indstill.]>[Dæmp Timer].
  2. Tryk på indstillingen [10 sek.], [20 sek.], eller [30 sek.].