Hem > Rutinunderhåll > Rengöra skrivaren > Rengör LED-huvuden

Rengör LED-huvuden

Innan du påbörjar rengöringen imageimage Närliggande information: Rengöra skrivaren

Om utskriftskvaliteten inte är bra, till exempel ljusa eller bleka färger, vita strimmor eller ränder längs sidan, rengör du LED-huvudena på följande sätt:

1. Håll image intryckt för att stänga av maskinen.
  2. Öppna den övre luckan tills den fastnar i öppet läge.
    image
  3. Torka av alla LED-huvudfönster (1) med en torr, mjuk, luddfri trasa. Rör inte fönstren med fingrarna.
    image
  4. Stäng maskinens övre lucka.
  5. Tryck på image för att starta maskinen.