Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Slik navigerer du gjennom LCD-pekeskjermen

Slik navigerer du gjennom LCD-pekeskjermen

Beslektede modeller :HL‑L8230CDW / HL‑L8240CDW

Trykk fingeren din mot LCD-skjermen for å betjene den. For å vise og få tilgang til alle alternativene trykker du på image eller image på LCD-skjermen for å bla gjennom dem.

VIKTIG
IKKE trykk på LCD-skjermen med en skarp gjenstand, som en penn eller pekepenn. Dette kan skade maskinen.
MERK
Du må IKKE berøre LCD-skjermen rett etter at du har koblet til strømledningen eller slått på maskinen. Hvis du gjør det, kan det føre til feil.
image
Dette produktet bruker skrifter som eies av ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.