Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock 3.0

Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock 3.0

Bruk Secure Function Lock-skjermbildet til å konfigurere fellesmodus, som begrenser hvilke funksjoner som er tilgjengelige for fellesbrukere. Fellesbrukere trenger ikke angi et passord for å få tilgang til funksjonene som er gjort tilgjengelige via Offentlig modus-innstillinger.
image
Offentlig modus inkluderer utskriftsjobber som er sendt via Brother iPrint&Scan og Brother Mobile Connect.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator > User Restriction Function (Brukerbegrensingsfunksjon) eller Restriction Management (Begrensingsadministrasjon).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Secure Function Lock.
  6. Klikk på Submit (Send inn).
  7. Klikk på Restricted Functions (Begrensede funksjoner)-menyen.
  8. På raden Public Mode (Fellesmodus) merker du av i avkrysningsboksene for å tillate, eller fjerner merket i avkrysningsboksene for å tillate eller begrense den oppgitte funksjonen.
  9. Klikk på Submit (Send inn).