Hva er Internett-basert styring?

Internett-basert styring er et verktøy som bruker en vanlig nettleser til å styre maskinen via HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av disse nettleserne:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome for Windows
    • Safari, Firefox og Google Chrome for Mac
    • Google Chrome for Android
    • Safari og Google Chrome for iOS
  • Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er slått på – uansett hvilken webleser du bruker.
  • Sørg for at maskinen er på og koblet til samme nettverk som datamaskinen, og at nettverket støtter TCP-/IP-protokollen.

image

Det faktiske skjermbildet kan avvike fra skjermbildet ovenfor.