Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Suojattu tulostus (Windows)

Suojattu tulostus (Windows)

Suojatun tulostuksen avulla voit varmistaa, että luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat eivät tulostu, ennen kuin olet antanut salasanan laitteen ohjauspaneeliin.
  • Suojatut tiedot poistetaan laitteesta, kun sammutat laitteen.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse laitemallin nimi ja napsauta sitten tulostimen ominaisuus- tai asetuspainiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.
  7. Kirjoita käyttäjätunnus ja työn nimi tarvittaessa kenttiin Käyttäjänimi ja Työn nimi.
  8. Sulje ikkuna Suojatun tulostuksen asetukset napsauttamalla OK.
  9. Napsauta OK.
  10. Tulostus käynnistyy.
  11. Paina laitteen ohjauspaneelissa Secure (Suojattu tulostus).
  12. Näytä käyttäjänimesi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  13. Anna nelinumeroinen PIN-koodisi.
    Syötä kukin numero valitsemalla numero painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  14. Tuo työ näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  15. Valitse [Tulosta] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  16. Tuo näkyviin haluamasi kopioiden määrä painamalla image tai image.
  17. Paina OK.
    Laite tulostaa tiedot.
Suojatut tiedot poistetaan laitteen muistista tulostamisen jälkeen.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse laitemallin nimi ja napsauta sitten tulostimen ominaisuus- tai asetuspainiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.
  7. Kirjoita käyttäjätunnus ja työn nimi tarvittaessa kenttiin Käyttäjänimi ja Työn nimi.
  8. Sulje ikkuna Suojatun tulostuksen asetukset napsauttamalla OK.
  9. Napsauta OK.
  10. Tulostus käynnistyy.
  11. Paina laitteen ohjauspaneelissa [Suoj. tulostus].
  12. Näytä käyttäjänimet painamalla image tai image ja valitse sitten käyttäjänimesi painamalla.
  13. Anna nelinumeroinen salasanasi ja paina [OK]-painiketta.
  14. Tuo tulostustyö näkyviin painamalla image- tai image-painiketta ja paina valintaa.
  15. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  16. Paina [Aloita]-painiketta.
Suojatut tiedot poistetaan laitteen muistista tulostamisen jälkeen.