Koti > Säännöllinen kunnossapito > Osien jäljellä olevan käyttöiän tarkistus

Osien jäljellä olevan käyttöiän tarkistus

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Valitse [Laitetiedot] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Tuo [Osien käyttöikä]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Valitse tarkistettavat laitteen osat painamalla image tai image, ja paina sitten OK.
    LCD-näytöllä näkyy osan jäljellä oleva käyttöikä.
  4. Paina Cancel (Peruuta)-painiketta.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Laitetiedot]>[Osien käyttöikä].
  2. Tuo laitteen osat näytölle painamalla image tai image ja paina sitten tarkistettavaa osaa.
    LCD-näytöllä näkyy odotettavissa oleva rumpuyksikön käyttöikä.
  3. Paina image.
    image
    Voit tuoda väriainekasettien odotettavissa olevan käyttöiän näyttöön valitsemalla image[Väriaine]>[Väriä jäljellä] .