Koti > Vianetsintä > Palautustoiminnot > Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautustoiminnon avulla voit palauttaa laitteen tietyt asetukset alkuperäisiin tehdasasetuksiin.

Irrota laitteen johdot ennen kuin suoritat tehdasasetusten palautuksen.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Tehdasasetus]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Tehdasasetukset]. Paina OK-painiketta.
  2. Valitse [Tehdasasetus] painamalla image.
  3. Käynnistä laite uudelleen painamalla image-painiketta.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Tehdasasetus]>[Tehdasasetukset].
  2. Tee jokin seuraavista:
    Asetus
    Kuvaus
    Paina Kyllä-painiketta 2 sekuntia

Käynnistä laite uudelleen. Laite aloittaa asetusten palauttamisen.

Ei

Laite lopettaa toiminnon ilman uudelleenkäynnistystä.

image
    Jos poistut käynnistämättä laitetta uudelleen, asetuksia ei palauteta ja ne pysyvät ennallaan.