Home > Afdrukken > Gegevens rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation > Gegevens direct afdrukken vanaf een USB-flashstation of digitale camera die massaopslag ondersteunt

Gegevens direct afdrukken vanaf een USB-flashstation of digitale camera die massaopslag ondersteunt

Gerelateerde modellen:HL‑L8240CDW
  • Controleer of uw digitale camera is ingeschakeld.
  • Uw digitale camera moet van de PictBridge-modus naar de massaopslagmodus overschakelen.
BELANGRIJK
Om schade aan uw apparaat te voorkomen, mag u GEEN ander apparaat dan een digitale camera of USB-flashstation op de USB Direct-interface aansluiten.

Locatie USB-poort (Vooraanzicht)

Locatie USB-poort (Vooraanzicht)
  1. Uw USB-flashstation of digitale camera aansluiten op de USB direct-interface. Op het LCD-scherm wordt de melding [Controle beeld] weergegeven.
    image
    • Als er zich een fout voordoet, wordt het USB-menu niet weergegeven op de LCD.
    • Wanneer het apparaat zich in de stand Diepe slaap bevindt, wordt er geen informatie op de LCD weergegeven, zelfs als u een USB-flashstation op de USB Direct-interface aansluit. Druk op eender welke knop op het bedieningspaneel om het apparaat wakker te maken.
    • Als het beveiligd functieslot van uw apparaat ingeschakeld is, kunt u mogelijk niet afdrukken vanaf een USB-flashstation of een digitale camera.
  2. Druk op image of image om het gewenste bestand te selecteren en druk er vervolgens op.
    image
    Om een index af te drukken van de bestanden die op het USB-flashstation of op de digitale camera zijn opgeslagen, drukt u op image[Afdr. Index] op het touchscreen. Druk op [Mono Start] of [Kleur Start] om de gegevens af te drukken.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Druk op [Afdrukinstell.] om de instellingen te wijzigen. Ga naar de volgende stap.
    • Als u de standaardinstellingen wilt gebruiken, voert u het aantal exemplaren in en drukt u vervolgens op [Mono Start] of [Kleur Start].
  4. Selecteer de afdrukinstellingen die u wilt wijzigen:
    • [Afdrukkwaliteit]

• [Ladegebruik]

• [Papiersoort]

• [Papierform.]

• [Meer pag. afdr.]

• [Orientatie]

• [Tweezijdig]

• [Sorteren]

• [PDF-afdrukopties]

• [PDF aanp. aan pag.]

image
    Afhankelijk van het bestandstype worden een aantal van deze instellingen mogelijk niet weergegeven.
  5. Druk op [OK].
  6. Voer het gewenste aantal exemplaren in.
  7. Druk op [Mono Start] of [Kleur Start] om de gegevens af te drukken.
  8. Druk op image.
    BELANGRIJK
    Koppel het USB-flashstation of de digitale camera NIET los van de USB Direct-interface tot het apparaat klaar is met afdrukken.