Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Aktivera/inaktivera Webbaserad hantering med hjälp av kontrollpanelen

Aktivera/inaktivera Webbaserad hantering med hjälp av kontrollpanelen

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
  1. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Webbas. Mgmt] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar och tryck sedan på OK.
    image
    Om du aktiverar den här funktionen, se till att du anger anslutningsmetoden för att använda Webbaserad hantering.