Hem > Säkerhet > Skicka e-post säkert > Skicka ett e-postmeddelande med användarautentisering

Skicka ett e-postmeddelande med användarautentisering

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

Din maskin skickar e-postmeddelanden via en e-postserver som kräver användarautentisering. Denna metod förhindrar otillåtna användare från att nå e-postservern.

Du kan skicka e-postaviseringar och e-postrapporter med användarautentisering.

image
Vi rekommenderar att du använder webbaserad hantering för att konfigurera SMTP-autentisering.

Inställningar för e-postserver

Du måste konfigurera maskinens SMTP-autentiseringsmetod så att den överensstämmer med den metod som används för e-postservern. Din nätverksadministratör eller Internetleverantör (ISP) kan ge dig detaljer om inställningarna för e-postservern.

image
För att aktivera SMTP-serverautentisering måste du på skärmen för webbaserad hantering, SMTP Client (SMTP-klient) under Server Authentication Method (Serverns autentiseringsmetod), du måste välja din autentiseringsmetod.