Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2865DW
Om din mobila enhet inte har stöd för Wi-Fi Direct eller WPS måste du konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt.
  1. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Wi-Fi Direct] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Manuell] och tryck sedan på OK.
  4. När [Wi-Fi Direct på?] visas väljer du On (På).
  5. Maskinen kommer att visa SSID-namn och lösenord. Gå till inställningssidan för det trådlösa nätverket på din mobila enhet och ange SSID-namn och sedan lösenordet.
  6. Om din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på maskinens LCD-skärm. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.