Hem > Mobile Connect > AirPrint > Skriva ut med AirPrint > Skriva ut med AirPrint (macOS)

Skriva ut med AirPrint (macOS)

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

Utskriftsproceduren skiljer sig eventuellt åt för olika program. I exemplet nedan används Safari. Innan du skriver ut säkerställer du att maskinen finns med i skrivarlistan på din Mac-dator.

1. Kontrollera att maskinen är på.
  2. Placera pappret i pappersfacket och ändra pappersfackets inställningar på skrivaren.
  3. Använd Safari på din Mac-dator för att öppna den sida som du vill skriva ut.
  4. Klicka på menyn Arkiv och välj sedan Skriv ut.
  5. Säkerställ att maskinen är vald. Om en annan skrivare är markerad (eller om ingen skrivare är markerad) klickar du på Skrivare i popup-menyn och väljer din skrivare.
  6. Välj önskade alternativ, till exempel antal sidor och dubbelsidig utskrift (om det stöds av din maskin).
  7. Klicka på Skriv ut.