Exportera ett CA-certifikat

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

image
    • Om du använder DNS (Domain Name System) eller har aktiverat ett NetBIOS-namn kan du ange ett annat namn som ”SharedPrinter” i stället för IP-adressen.

Till exempel: https://SharedPrinter

• Om du aktiverar ett NetBIOS-namn kan du också använda nodnamnet.

Till exempel: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-namnet anges i nätverkskonfigurationsrapporten.
  3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”. Ändra standardlösenordet genom att följa anvisningarna på skärmen första gången du loggar in.
  4. I det vänstra navigeringsfältet klickar du på Network (Nätverk)>Security (Säkerhet)>CA Certificate (CA-certifikat).
    image
    Om det vänstra navigeringsfältet inte är synligt börjar du navigera från image.
  5. Välj det certifikat som du vill exportera och klicka på Export (Exportera).
  6. Klicka på Submit (Skicka).