Hem > Felsökning > Kontrollera maskininformation

Kontrollera maskininformation

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Följ dessa instruktioner för att kontrollera maskinens serienummer och version av firmware.
  1. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Maskininform.] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Serienummer

Kontrollera maskinens serienummer.

Inbyggd pro.ver.

Kontrollera maskinens firmware-version.

Sidräknare

Kontrollera det totala antalet sidor maskinen har skrivit ut.

Dellivslängd

Kontrollera återstående livslängd för förbrukningsmaterial.

3. Tryck på OK.