Komma åt menyer och ändra dina maskininställningar

Relaterade modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Använd kontrollpanelen för att komma åt maskinens menyer och ändra olika inställningar.
  1. Bläddra i varje menynivå genom att trycka på image eller image.
  2. Tryck på OK när det alternativ du vill ha visas på LCD-skärmen.
    Nästa menynivå visas på LCD-skärmen.
  3. Tryck på image eller image för att bläddra till ditt val.
  4. Tryck på OK eller Go (Gå till).
  5. När du har ställt in ett alternativ visar LCD-skärmen ett bekräftelsemeddelande.