Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med oppsettveiviseren fra datamaskinen

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med oppsettveiviseren fra datamaskinen

Beslektede modeller :HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2865DW
  1. Last ned installasjonsprogrammet fra modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.
  2. Start installasjonsprogrammet, og følg instruksjonene på skjermen.
  3. Velg Trådløs nettverksforbindelse (Wi-Fi), og klikk deretter på Neste .
  4. Følg instruksene på skjermen.

Du har fullført oppsettet av det trådløse nettverket.