Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens nettverk > Maskinen min kan ikke skrive ut over nettverket

Maskinen min kan ikke skrive ut over nettverket

Beslektede modeller :HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Årsak Tiltak

Maskinen kobles fra det trådløse nettverket.

• HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2865DW
    1. Trykk på Wi-Fi.

2. Trykk på image eller image for å vise Gjenoppr. WLAN-alternativet og trykk deretter på OK.

3. Når den trådløse enheten er tilkoblet, viser maskinen Tilkoblet.

Sikkerhetsprogramvaren blokkerer maskinens tilgang til nettverket.

Noen sikkerhetsprogrammer kan blokkere tilgang uten å vise en dialogboks med sikkerhetsadvarsel, selv etter en vellykket installasjon.

For å tillate tilgangen, må du se instruksene til sikkerhetsprogramvaren din eller spørre programvareprodusenten.

Brother-maskinen din ble ikke tilordnet en tilgjengelig IP-adresse.

• Bekreft IP-adressen og nettverksmasken.

Bekreft at både IP-adressene og nettverksmaskene på datamaskinen og Brother-maskinen samsvarer og befinner seg i samme nettverk.

For mer informasjon om hvordan du bekrefter IP-adressen og nettverksmasken, spør nettverksadministratoren.

• Windows

Bekreft IP-adresse og nettverksmaske ved bruk av reparasjonsverktøyet for nettverkstilkopling.

En mislykket utskriftsjobb er fremdeles i utskriftskøen på datamaskinen.
  • Hvis en mislykket utskriftsjobb fremdeles er i utskriftskøen på datamaskinen, må du slette den.
  • Alternativt kan du velge skriverikonet i følgende mappe og avbryte alle dokumenter:

(Windows)

1. Hold nede image-tasten og trykk på image på datamaskinens tastatur for å kjøre Kjør.
    2. Skriv "control printers" i Åpne:-feltet og klikk på OK.
      image

• Mac:

Klikk på Systeminnstillinger > Skrivere og skannere eller Systemvalg > Skrivere og skannere.

Maskinen din er ikke koblet til det trådløse nettverket.

Skriv ut WLAN-rapporten slik at du kan kontrollere feilkoden på den utskrevne rapporten.

imageimage Beslektet informasjon: Skriv ut WLAN-rapporten

Hvis du har kontrollert og prøvd alt ovenfor, men maskinen fremdeles ikke kan skrive/skanne, kan du avinstallere driveren (Windows) og installere den på nytt.