Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med PIN-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med PIN-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Beslektede modeller :HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2865DW

Hvis det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren støtter WPS, kan du bruke PIN-metoden (Personal Identification Number) til å konfigurere innstillinger for trådløst nettverk.

PIN-metoden er en av tilkoblingsmetodene som er utviklet av Wi-Fi Alliance®. Når du sender inn en PIN-kode som er opprettet av en tilgangsenhet (maskinen din), til registrereren (en enhet som administrerer det trådløse nettverket), kan du konfigurere det trådløse nettverket og sikkerhetsinnstillingene. Du finner mer informasjon om hvordan du får tilgang til WPS-modus i instruksene som følger med det trådløse tilgangspunktet/ruteren.

Type A
Tilkobling når det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren (1) også fungerer som registrator:
image
Type B
Tilkobling når en annen enhet (2), for eksempel en datamaskin, brukes som registrator:
image
  1. Trykk på image eller image for å vise [Nettverk]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise [WLAN(Wi-Fi)]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [WPS/PIN-kode]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Når [WLAN aktivert?] vises, velger du På.
    Dette vil starte veiviseren for trådløst oppsett.
  5. LCD-skjermen vier en åttesifret PIN-kode og maskinen begynner å søke etter et trådløst LAN-tilgangspunkt/ruter.
  6. Koble til nettverket med datamaskinen, og i nettleserens adressefelt skriver du inn IP-adressen til enheten du bruker som registrator (for eksempel: http://192.168.1.2).
  7. Gå til WPS-innstillingssiden og skriv inn PIN-koden, og følg deretter skjerminstruksjonene.
    image
    • Registrereren er vanligvis det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren.
    • Innstillingssiden kan variere avhengig av merket til det trådløse LAN-tilgangspunktet / ruteren. Du finner mer informasjon i instruksene som følger med det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren.
Hvis du bruker en datamaskin med Windows 10 eller Windows 11 som registrator, må du fullføre følgende trinn:
  1. Hold nede image-tasten og trykk på image på datamaskinens tastatur for å kjøre Kjør.
  2. Skriv "control printers" i Åpne:-feltet og klikk på OK.
    image
  3. Klikk på Legg til en enhet.
    image
    • For å bruke en datamaskin med Windows 10 eller Windows 11 som registrator må du registrere den i nettverket på forhånd. Du finner mer informasjon i instruksene som følger med det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren.
    • Hvis du bruker en datamaskin med Windows 10 eller Windows 11 som registrerer, kan du installere skriverdriveren etter den trådløse konfigurasjonen ved å følge instruksene på skjermen. Hvis du vil installere driveren og programvaren som trengs for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.
  4. Velg din maskin og klikk på Neste.
  5. Skriv inn PIN-koden som vises på maskinens LCD-skjerm og klikk deretter på Neste.
  6. Klikk på Lukk.
Hvis den trådløse enheten er skikkelig tilkoblet, vises [Tilkoblet] på maskinens LCD-skjerm.

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som trengs for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.