Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillingene fra Windows-skriverdriver

Endre maskininnstillingene fra Windows-skriverdriver

Beslektede modeller :HL‑L2402D

For LED-modeller er følgende maskininnstillinger tilgjengelige i Windows-skriverdriveren.

• Papirstørrelse
  • Autoavsteng.
  • Autom. fortsett
  1. Hold nede image-tasten og trykk på image på datamaskinens tastatur for å kjøre Kjør.
  2. Skriv "control printers" i Åpne:-feltet og klikk på OK.
    image
  3. Høyreklikk på modellen din og velg deretter Skriveregenskaper (hvis skriverdriveralternativene vises, velger du skriverdriveren).
    Dialogboksen for skriveregenskaper vises.
  4. Klikk på Enhetsinnstillinger-fanen.
  5. Velg en papirkilde fra listen Papirstørrelse.
  6. Klikk på rullegardinlisten Papirstørrelse, og velg deretter en papirstørrelse for den valgte papirkilden.
  7. Klikk på Oppdater-knappen.
  8. Klikk på rullegardinlisten Autoavsteng., og velg tiden for overgangen fra dyp hvilemodus til nedstengning.
  9. Klikk på rullegardinlisten Autom. fortsett, og velg deretter hvis du vil bruke maskinen til å fjerne papirstørrelsesfeil eller medietypefeil automatisk.
  10. Klikk på Bruk-knappen.
  11. Lukk dialogboksen med skriveregenskaper.