Koti > Säännöllinen kunnossapito > Laitteen pakkaaminen ja lähettäminen

Laitteen pakkaaminen ja lähettäminen

image
  • Jos sinun on jostain syystä postitettava laite, pakkaa laite huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen kuljetusvaurioiden estämiseksi. Laite on vakuutettava riittävästä summasta kuljetusta varten.
  1. Sammuta laite pitämällä image -painiketta painettuna. Anna laitteen jäähtyä vähintään 10 minuuttia sammutuksen jälkeen.
  2. Irrota kaikki kaapelit ja irrota virtajohto pistorasiasta.
    image

Joissakin malleissa on virtajohto, jota ei voi irrottaa. Jos mallisi johtoa ei voi irrottaa, taita se löysästi ja sijoita se laitteen päälle, jotta se on helppo pakata.

3. Aseta laite takaisin alkuperäiseen pussiin.
  4. Pakkaa laite, painetut materiaalit ja virtajohto (jos sellainen on) alkuperäiseen laatikkoon alkuperäisillä pakkausmateriaaleilla kuvan mukaisesti. (Alkuperäinen pakkausmateriaali voi vaihdella maittain.) Kuvat voivat olla erilaisia kuin todelliset pakkausmateriaalit. Pakkausmateriaalit vaihtelevat mallin mukaan.
    image
  5. Sulje laatikko ja teippaa se kiinni.